Prajitura cu biscuiti

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti obisnuiti
  • 300 g rahat colorat
  • 200 g stafide
  • 2 lingurite de cacao
  • 1 pachet de margarina
  • 200 ml apa
  • 3 foi de napolitana

Mod de preparare

Se sfaramiteaza biscuitii cu sucitorul, apoi se taie rahatul bucatele, dupa care se amesteca cu biscuitii, stafidele si linguritele de cacao.Intr o cratita separat se topeste margarina, dupa topire se adauga 200 ml apa si se lasa sa dea in clocot, apoi se ia de pe foc pentru racire.

Dupa ce s-a racit, se amesteca cu compozitia de biscuiti, rahat, stafide si cacao, pana se omogenizeaza. Cu aceasta crema se umplu foile de napolitane si apoi dam la frigider pentru o ora.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise