Prajitura cu branza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua intregi
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • faina(cat este necesara)
  • 1 kg branza+1/2 pahar gradat de zahar+2 linguri smantana+3 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin.Se adauga uleiul pe rand.Se adauga praful de copt cu faina.Se framanta aluatul,se imparte apoi in doua.

Se intinde o foaie,se pune in tava si se inteapa din loc in loc cu furcuta,apoi punem branza si peste o alta foaie de aluat care la fel se inteapa.

Se lasa la puptor aproximativ 15-20 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise