Prajitura cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat - 200 gr biscuiti, 50 unt topit, se coc un pic la cuptor.
  • crema - 500 gr pasta de branza (5%), 200 ml frisca, 200 gr zahar, 3 oua.

Mod de preparare

Toate se mixeaza si se pun peste biscuitii un pic rumeniti si se dau iar la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise