PRAJITURA CU BRANZA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru tava 30/40cm
  • 10 oua
  • 20 linguri zahar
  • 20 liguri faina
  • 20 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • vanilei,sare
  • 500 gr branza vaci
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu sarea,zaharul si vanilia.Se adauga galbenusurile frecate cu uleiul,apoi faina,coaja de lamaie branza de vaci si praful de copt .Se amesteca de jos in sus si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mic si se verifica cu scobitoarea daca este gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise