Prajitura cu branza cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 6 oua
  • 1/2 pachet unt200 ml smantana
  • 2 linguri amidon
  • o lingura faina de grau
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g stafide
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • Glazura
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar,
  • o lingura margarina
  • esenta dupa placere,
  • o lingura lapte
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Dam pe robot branza de vaci, smantana si untul. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, zaharul vanilat un praf de sare.Incorporam celelalte ingrediente, rasturnam compozitia intr-un castron. Adaugam stafidele muiate in esenta de rom si 2 albusuri batute spuma.Asezam compozitia in tava de copt si dam la cuptorul incins pentru aproximativ o ora.

Preparam glazura: incorporam ingredientele si le dam pe baie de abur pana obtinem o compozitie de consistenta smantanii,pe care o intindem peste prajitura racita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise