Prajitura cu branza cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 6 oua
  • 1/2 pachet unt200 ml smantana
  • 2 linguri amidon
  • o lingura faina de grau
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g stafide
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • Glazura
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar,
  • o lingura margarina
  • esenta dupa placere,
  • o lingura lapte
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Dam pe robot branza de vaci, smantana si untul. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, zaharul vanilat un praf de sare.Incorporam celelalte ingrediente, rasturnam compozitia intr-un castron. Adaugam stafidele muiate in esenta de rom si 2 albusuri batute spuma.Asezam compozitia in tava de copt si dam la cuptorul incins pentru aproximativ o ora.

Preparam glazura: incorporam ingredientele si le dam pe baie de abur pana obtinem o compozitie de consistenta smantanii,pe care o intindem peste prajitura racita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise