Prajitura cu branza de vaca sau mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 2 oua, 12 linguri lapte, 12 linguri ulei, 12 linguri zahar, 12 linguri faina alba, 1 praf de copt
  • Crema: 1/2 kg branza de vaca sau mere rase 3 oua intregi 20 gr stafide 1-2 linguri zahar 2 vanilii 1-2 lingura gris

Mod de preparare

Se amesteca toate si se toarna in tava. Pe urma peste ea se pune urmatoarea compozitie 1/2 kg branza de vaca sau mere rase 3 oua intregi 20 gr stafide 1-2 linguri zahar 2 vanilii 1-2 lingura gris Se da la cuptor 35 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise