prajitura cu branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1cana zahar
  • 1/2cana lapte
  • 1/2cana ulei
  • 3oua intregi
  • o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • un pic de sare
  • esenta de rom si vanilie. Branza de vaci se prepara in felul urmator: 800 gr.branza de vaci
  • 3 oua intregi
  • o lingura faina
  • vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide si coaja de lamaie.

Mod de preparare

Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul,intre timp se prepara branza. Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se amesteca si se obtine o coca mai groasa. Se toarna in tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, trei sferturi din coca, peste care se pune branza preparata si se intinde cu cutitul pe toata portiunea aluatului, iar peste branza se toarna restul de coca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise