PRAJITURA CU BRANZA DE VACI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 3 galb, 250 gr faina, 100 gr margarina, 80 gr zahar, 1 praf de copt, sare
  • Umplutura: 500 gr branza de vaci, 3 galb, 120 gr margarina, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat glazura: 6 albusuri, 200 gr zahar.
  • consistenta aluatului este mai moale.

Mod de preparare

Se formeaza un aluat din amestecul de mai sus, se unge tava cu margarina, se pune alutul in tava peste el, se adauga umplutura, se da la cuptor cam 30 min, se scote inainte cu 10 min de a fi gata si se adauga glazura facuta din cele 6 albusuri batute bezea cu zaharul, se lasa pana prinde o crusta aurie. Este delicioasa pofta buna. Se tine la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise