Prajitura cu branza de vaci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 500gr branza de vaci dulce
  • stafide
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • ulei un pahar
  • o lamaie
  • un pahar de zahar tos
  • lapte si faina
  • si vanilie.

Mod de preparare

Se toarna intr-o tava compozitia 1 (1 ou, zahar vanilat, praf de copt stins cu zeama de la o lamaie, cate 8 linguri de zahar, ulei, lapte si faina), urmata de compozitia 2 (500gr branza de vaci, 2 oua, zahar, vanilie, stafide), dupa care se baga la copt in cuptor incins. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise