Prajitura cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 4 oua,
  • 9 linguri ulei,
  • 9 linguri zahar,
  • 340 g faina,
  • 250 ml iaurt sau un pahar de lapte in care ai pus 3 linguri smantana,
  • 1 plc praf de copt,
  • vanilie si zeama de lamaie.
  • Pentru umplutura :
  • 600-700 g branza de vaci dulce,
  • 6 linguri zahar,
  • 2 linguri de gris,
  • 2-3 oua,
  • 100 g stafide,
  • arome la gust.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, iaurtul sau laptele,praful de copt stins cu zeama de lamaie ,arome si faina amestcand usor. Rezulta un aluat ca o smantana groasa pe care il pui intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Branza de vaci o farami bine cu o furculita, apoi pui cealalte ingredinte pentru umplutura si se amesteca.

Peste aluatul din tava pui umplutura cu lingura in gramjoare una linga alta cu distanta egala intre ele.

Se coace la foc potrivit pana se rumeneste putin la suprafata.Dupa ce s-a racit se taie astfel incat in mijlocul fiecarei bucati sa fie cate o gramajoara de branza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise