Prajitura cu branza de vaci si capsune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 50 g unt
  • 1 praf de sare
  • 100 g zahar
  • 500 g capsune

Mod de preparare

Se fierb 2 oua si dupa 8-10 minute se trec sub jet de apa rece si se decojesc;

Se amesteca apoi branza de vaci cu cele 2 galbenusuri rascoapte si cu 3 galbenusuri crude.Apoi se adauga untul, praful de sare, zaharul si se freaca compozitia pana se obtine o crema in care se incorporeaza albusurile batute spuma;

Se unge o tava cu unt, se intinde in strat uniform compozitia pregatita, se pun capsunile spalate si se coace la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise