Preîncălziţi cuptorul la 180°C (termostat 6).
Amestecaţi gălbenuşurile cu brânza de vaci, amidonul, zahărul şi vanilia(cu mixerul). Bateţi albuşurile tare. Adăugaţi albuşurile delicat în amestecul cu brânza.
Puneţi într-o formă tapetată cu hârtie de copt pentru a se scoate mai uşor. Adăugaţi fructele pe toată suprafaţa prăjiturii. Coaceţi 40 de minute. Lăsaţi să se răcească, scoateţi din formă, puneţi la rece păna a doua zi. Serviţi cu un sos sau sirop de fructe.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise