Prajitura cu branza de vaci si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de brânză de vaci
  • 60 g de amidon
  • 80 g de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1 vanilie
  • 150g de fructe de pădure

Mod de preparare

Preîncălziţi cuptorul la 180°C (termostat 6).

Amestecaţi gălbenuşurile cu brânza de vaci, amidonul, zahărul şi vanilia(cu mixerul). Bateţi albuşurile tare. Adăugaţi albuşurile delicat în amestecul cu brânza.

Puneţi într-o formă tapetată cu hârtie de copt pentru a se scoate mai uşor. Adăugaţi fructele pe toată suprafaţa prăjiturii. Coaceţi 40 de minute. Lăsaţi să se răcească, scoateţi din formă, puneţi la rece păna a doua zi. Serviţi cu un sos sau sirop de fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise