Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete foi de patiserie
  • 2 galetuse branza dulce de vaci
  • 7-8 oua
  • 200 g zahar
  • 3-4 linguri gris
  • 3-4 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 3-4 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • mure
  • creion pt decorat cu glazura rosie

Mod de preparare

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie, le intepam cu furculita. Branza de vaci o amestecam cu ouale, zaharul, zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta, grisul. Compozitia rezultata o repartizam peste foile de patiserie, nivelam frumos, apoi adaugam murele, spalate si scurse bine. Dam la cuptorul preincalzit in prealabil, circa 40 minute, la foc mic-mediu. Scoatem tava si lasam la racit. Cand s-a racit, portionam dupa plac si facem mici punctulete cu creionul pentru decorat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise