prajitura cu branza sau mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat: 2 oua, 9 lg zahar, 9 lg ulei, 9 lg lapte, 12 lg faina,1 plic de praf copt.
  • umplutura cu branza: 4 oua, 500g branza, 5lg de gris, stafide, 5 lg zahar.
  • umplutura cu mere: 1 kg mere, zahar, scortisoara, 50g unt.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru blat, se pregateste o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, jumatate din blat se toarna in tava.Se coace blatul 10 min, se scoate si se pune umplutura apoi restul de aluat si se coace 40 min. Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar praf.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise