Prajitura cu branza si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.Crema:
  • 1 cutie crema de branza mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 40 g unt/margarina Rama Maestro
  • 100 g branza proaspata de vaca
  • 1 esenta vanilie
  • Ornament:
  • 1 plic gelatina rosie si 200 g capsuni proaspete, cogelate sau din dulceata
  • -pt.blat pandispan
  • - 4 oua
  • - o cana de zahar
  • - o cana de faina
  • - 6 biscuiti albi sfaramati pana se fac praf;
  • - un plic praf de copt
  • - 50ml apa
  • - 50ml ulei
  • - o fiola de vanilie si un pliculet de vanilie bourbon

Mod de preparare

Facem blatul ca un pandispan normal si-l coacem intr-o tava patrata sau dreptungiulara.Il lasam sa se raceasca.Apoi facem crema intr-un vas de plastic cu mizerul ametestecam toate ingredientele.Apoi punem crema rece peste blat.Deasupra asezam capsunile bucatele peste care turnam gelatina rosie.Dam la rece si servim rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise