Prajitura cu brinza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g biscuiti integrali (sau digestivi), 125 g unt, 1 pliculet cu glazura
  • transparenta, 600 g brânza proaspata de vaci, 300 g iaurt, 3 linguri
  • de zeama de lamâie, 75 g zahar, 500 g piersici, 200 g zmeura

Mod de preparare

Sfarâmi biscuitii cu o sticla pe care o rulezi peste ei. Topesti untul

si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti. Pe fundul unei forme dc

tarta cu diametrul de 28 cm asezi hârtie de copt. Pui apoi masa de

biscuiti si o nivelezi, presând-o un pic. Cumperi glazura din comert

si o pregatesti conform instrutiunilor. Apoi o amesteci cu brânza

proaspata, iaurt, zeama de lamâie si zahar. Tai piersicile jumatati

si le decojesti. Jumatate din cantitatca de zmeura o faci piure, pe

care îl vei incorpora în crema de brânza. O treimc din crema o pui

în forma de tarta. Jumatatile de piersica le distribui peste crcma

si le acoperi cu restul amestecului. Dai tarta circa 3 ore la frigidcr

sa se raceasca. Înainte de a o aduce la masa o dccorezi cu zmeura

ramasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise