Prajitura cu brinza de vaci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:3oua,8linguri ulei,8linguri zahar,2lingurite amoniac stins in otet,faina cit cuprinde.
  • Umplutura:1kg de brinza de vaci,250g de zahar,100g stafide,4 oua.

Mod de preparare

Faci un aluat potrivit de moalesi il imparti in 2 foi.Asezi o foaie intr-o tava unsa inainte cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia de brinza(brinza amestecata cu zaharul,ouale,stafide),dupa aceea asezi si cea de a doua foaie.Intepi foaia din loc in loc cu furculita pentru ca ea sa creasca uniform si o dam la cuptor 30 min.Dupa ce o scoatem din cuptor o taiem patratele si o presaram cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise