Blatul de cacao: 6 albusuri se bat bine cu 8 linguri zahar, se adauga galbenusurile apoi treptat 6 linguri faina, 2 linguri cacao si praful de copt. Torni compozitia in tava unsa si tapetata cu faina sau folosesti hartie de copt. Pregatesti bulgarasii.
Bulgarasii: 7 albusuri se bat tare cu 250 gr zahar, apoi se pune nuca de cocos, daca compozitia este prea tare se poate pune o lingura de smantana.
Cu o lingura formezi bulgarasii pe care ii asezi peste blatul de cacao la distante aproximativ egale si dai totul la cuptor.
Crema: 7 galbenusuri cu 250 gr zahar, 4 linguri faina, 400 ml lapte se fierbe crema groasa care apoi se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se adauga treptat la 250 gr rama mixata bine.
Crema se pune peste blatul rece si se rade deasupra ciocolata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise