Prajitura cu caise

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • o cana zahar 1/2 cana ulei,
  • o cana apa minerala sau lapte,
  • faina (aproximativ 2 cani jumate),
  • 10 caise mari sau 20 mici (sau orice fel de fructe),
  • si un pliculet praf de copt.

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zharul, uleiul apa(laptele), faina si praful de copt si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pun jumatatile de caise frumos ordonate in linie si dati la cuptor circa 20 de minute, dupa care taiati in asa fel incit fiecare bucata sa aiba o caisa.Le pudrati cu zahar inainte de a fi servite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise