Prajitura cu cappucino

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat: 7 oua, 150gzahar, 150gfaina, 1 plic de praf de copt, 2 plicuri de cappucino, 50g nuci macinate
  • Crema: 3oua, 225g zahar,5 plicuri de cappucino,1 pahet de margarinasi un pachet de frisca

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma, se adaga zaharul, galbenusurile, faina, nuca, cappucino si praful de copt, se unge o tava si se coace. Dupa ce s-a racit blatul, se insiropeaza.

Crema: ouale se bat cu zaharul si se pun intr-o cratita pe foc mic amestecand continuu se adauga si plicurile de cappucino pana se face crema, se da jos de pe foc si dupa ce s-a racit se pune margarina frecata spuma peste crema.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise