prajitura cu capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • zahar vanilat
  • 200 gr. capsuni

Mod de preparare

Se ia un castron mare se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat ,se adauga galbenusurile apoi cana de faina,si capsunile bine spalate si scurse se lasa la cuptor 15-20minute,se taie cind s-a racit,se poate orna sicu frisca,este o reteta simpla ,ieftina si delicioasa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise