PRAJITURA CU CAPSUNI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat: 500 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • 4 oua
  • 1 lamie ;coaja si suc
  • 400 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

se fraca spuma margarina cu zaharul, se adauga pe rand ouale,lamaia praful de copt,faina si laptele.

compozitia se pune in tava unsa si tapetata cu faina : deasupra se pu 600 gr capsuni{ sre pot tavali capsunile in zahar) : se coace 40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise