Prajitura cu ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr nuci
  • 200 gr zahar pudra
  • 400 gr faina
  • 300 gr unt
  • un virf de cutit de bicarbonat
  • o lingura cu ciocolata rasa
  • 2 oua
  • dulceata

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul, api se aduga celelate ingredinte, se framinta totul bine, pina devine un aluat omogen. Se intinde o foaie pe fundul tavii, dar se pastreaza o parte din coca pentru a face suluri subturi care se asaza pe foaie formind patrate. In fiecare patrat se introduce dulceata de orice fele si se pune prajitura la copt. Se orneza cu ciocolta rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise