Prajitura cu ciocolata alba si ovaz

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana unt
  • 3/4 cana sirop de porumb
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de faina alba
  • sare
  • 1/2 cana coacaze
  • 100 g ciocolata alba, tocata mare

Mod de preparare

Se unge cu unt tava. Se topeste untul cu sirop de porumb si zaharul brun, intr-o craticioara, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-un castron se amesteca ovazul, faina, sarea si coacazele. Se adauga topitura de unt si se amesteca bine. Se pune compozitia in tava cu lingura, presand-o bine. Se coace 25-30 min. Se raceste in tava. Se topeste ciocolata alba in bain-mare. Se intinde peste prajitura cu o spatula subtire.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise