Prajitura cu ciocolata si alune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 130 g unt sau margarina
  • 130 g faina
  • 130 g zahar
  • 3 oua
  • 130 g ciocolata maruntita
  • 80g alune razuite
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru ornare: 100 g alune maruntite

Mod de preparare

Untul sau margarina se freaca pana ce are un aspect spumos. Se adauga zaharul. Galbenusurile se separa de albus si se toarna peste margarina si zahar, iar albusurile se bat separat. Se adauga faina, praful de copt, ciocolata si alunele. Albusurile batute spuma se adauga la sfasit. Compozitia obtinuta se pune intr/o tava unsa si se presara cu alunele maruntite. Se coace la 175 de grade C timp de 20-25 de minute. Se poate pudra la sfarsit cu zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise