PRAJITURA CU CIRESE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 OUA
  • 1 CANA ZAHAR
  • 5 LINGURI APA
  • 2 LINGURI ULEI
  • 1 CANA FAINA
  • VANILIE
  • 500G CIRESE FARA SAMBURI

Mod de preparare

Se pune zaharul cu 5 linguri de apa pe foc mic si se lasa pana se topeste tot zaharul.Albusurile se bat spuma tare, apoi batand incontinuu se adauga treptat , siropul de zahar fierbinte. Sepun pe rand galbenusurile, uleiul si faina.Compozitia se toarna in tava intinsa unsa cu unt , se presara deasupra ciresele, si se introduce la cuptor la foc incins. Se pudreaza cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise