prajitura cu cirese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 500 g cirese

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile se freaca cu zaharul vanilat. Pui apoi galbenusurile peste albusuri, se adauga si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau pesmet. Se spala ciresele, se scot samburii si se aseaza peste compozitia din tava. Se da prajitura la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se presara cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise