Prajitura cu cirese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr cirese
  • 90 gr faina
  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 60 ml frisca lichida
  • sare
  • 50 gr unt
  • 2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se curata ciresele de samburi ,si se pun intr-o tava tapetata cu unt si faina sau se foloseste hartie de copt.

Se amesteca bine faina,ouale,laptele frisca ,zaharul vanilat,zaharul pudra,sarea, si se varsa peste cirese.Se coace la 180 grade timp de 50-60 minute.

Se serveste presarat cu zahar pudra.Se poate prepara si cu visine, capsuni ,etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise