Prajitura cu cirese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina 500 g,
  • smantana 400 g,
  • zahar pudra 300 g,
  • oua 3 buc,
  • praf de copt 1 plic,
  • cirese 750 g,
  • margarina Rama Maestro 25 g,
  • sare

Mod de preparare

Smantana se amesteca cu 200 g zahar, se adauga ouale, sarea, praful de copt si faina, se framanta, pana ce se obtine un aluat ceva mai moale, se intinde o foaie si se asaza intr-o tava unsa cu margarina. Deasupra aluatului se asaza ciresele carora li s-au scos samburii, se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zaharul ramas si se portioneaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise