Prajitura cu cirese negre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g de cireşe negre
  • - 100 g de făină
  • - 100 g de zahăr
  • - 1 vârf de cuţit de sare
  • - 4 ouă
  • - 250 ml de lapte
  • - 3 linguri de vişinată
  • - 30 g de unt pentru tavă

Mod de preparare

Spălaţi cireşele şi le scoateţi sâmburii.

Ungeţi o tavă potrivită şi acoperiţi cu cireşe fundul.

Preîncălziţi cuptorul.

Arsaţi făina într-un castron şi faceţi o fântână în centru, în care veţi încorpora zahărul, sarea şi ouăle întregi.

Amestecaţi începând din centru, apoi vărsaţi laptele treptat, amestecând uşor.

Adăugaţi vişinata pentru aromă.

Coaceţi 30- 40 min şi se poate servi călduţă, direct din tavă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise