prajitura cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g zahar
  • 2 linguri faina
  • 200g cocos
  • 6galbenuse
  • 6albuse 4 oua intregi
  • 150g zahar
  • 2-3ling cacao
  • 200g unt
  • 1ciocolata amaruie

Mod de preparare

6albuse batute spuma tare,r, 200g zahar, 2 ling faina,200g cocos.Toate se amestecausor.In tava se pune foaia de napolitana si se pune compozitia.Se coace la foc potrivit pe jumatate,apoi se intind cele 6galbenuse amestecatecu 150 g zaharsi se introduce din nou la cuptor.crema 4 oua intregi ,150g zahar,2-3ling cacao,cand se ingroasa se pune o ciocolata amaruie.Se racestesi se amesteca cu 200g unt.

.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise