prajitura cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g zahar
  • 2 linguri faina
  • 200g cocos
  • 6galbenuse
  • 6albuse 4 oua intregi
  • 150g zahar
  • 2-3ling cacao
  • 200g unt
  • 1ciocolata amaruie

Mod de preparare

6albuse batute spuma tare,r, 200g zahar, 2 ling faina,200g cocos.Toate se amestecausor.In tava se pune foaia de napolitana si se pune compozitia.Se coace la foc potrivit pe jumatate,apoi se intind cele 6galbenuse amestecatecu 150 g zaharsi se introduce din nou la cuptor.crema 4 oua intregi ,150g zahar,2-3ling cacao,cand se ingroasa se pune o ciocolata amaruie.Se racestesi se amesteca cu 200g unt.

.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise