Blatul: Bati galbenusurile cu zaharul,adaugi cacao, apa,uleiul,praful de copt si faina,la urma albusurile batute spuma.Dai la copt in tava mare de aragaz, unsa cu unt sau margarina, tapetata cu faina.
Siropul: fierbi ingredientele, insiropezi blatul cu siopul fierbinte,lasi sa se raceasca.
Crema: galbenusurile,zaharul,cacao,amesteci pe baie de abur,pana obtii o crema consistenta. Iei de pe foc, adaugi untul, amesteci pana obtii o crema omogena.
Asterni uniform crema peste blatul racit, stropesti cu glazura .Dupa ce se raceste, dai la rece pentru cateva ore.Pofta buna!
Glazura: toate ingredientele incorporate, le dai pe flacara, pana obtii consistenta unei smantani groase
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise