Prajitura cu crema de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 4 linguri faina, 1 lingura cacao, 1 lingura nuca macinata, 1 varf de cutit bicarbonat.
  • Crema: 500g branza dulce sau urda, 12 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie, 3 galbenusuri, 1 pachet margarina.
  • Glazura: 2 plicuri budinca vanilie, 700 ml. suc de portocale.

Mod de preparare

Se face un blat din ingredientele de mai sus care se coace si se lasa apoi la racit. Pentru crema, margarina se freaca cu zaharul pana s-a omogenizat apoi se adauga celelalte ingrediente si se amesteca. Pentru glazura se fierbe praful de la doua budinci de vanilie in sucul de portocale. La sfarsit se asambleaza. Se pune blatul, peste care se intinde crema de branza, apoi se pune glazura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise