Prajitura cu crema de visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 OUA
  • 4 LINGURI DE APA 8LINGURI DE ZAHAR
  • 7 LINGURI FAINA
  • 1 PRAF DE COPT
  • 2 LINGURI CACAO. SE FACE UN BLAT.

Mod de preparare

SE SEPARA OUALE; ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU 4 LINGuri APA, SE ADAUGA ZAHARUL, PRAFUL DE COPT, GALBENUSURILE, FAINA CACAO. .

CREMA: SE FIERBE O BUDINCA DE VANILIE IN 300ML LAPTE SI 150GR, ZAHAR, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU 1 PACHET RAMA SE SPUMEAZA BINE SI SE PUN 300GR VISINE DIN COMPOT SAU CONGELATE. SE INSIROPEAZA BLATUL, SE PUNE CREMA IAR PESTE CREMA GLAZURA: 6 LINGURITA ZAHAR PRAF, 2LINGURI CACAO, 3LINGURI ULEI, 3LG APA CALDA.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise