Prajitura cu crema si fructe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 170 gr zahar, 170 gr margarina sau unt, o lingurita praf de copt, vanilie ,coaja de lamaie , 4 oua, 170 gr faina.
  • Crema: 2 budinci vanilie sau crema pt tarte, 1kiwi, o banana, ananas din compot, 2 mandarine, o portocala, 2 plicuri gelatina pt prajituri (dr. Oetker)(se pot folosi fructe din compot scurse bine de suc)

Mod de preparare

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie si faina amestecata cu praf de copt. Torni in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Marimea tavii: 25/30 cm. Coci in partea de sus a cuptorului la foc mic pana se aureste un pic deasupra, aprox 25 min. O lasi la racit. Prepari cele 2 budinci sau creme si le intinzi pe toata suprafata. Daca folosesti budinca o pui un pic calduta. Fructele proaspete sau din compot le tai cubulete si le asezi peste crema. Prepari gelatina dupa cum scrie pe plic si o torni calduta peste fructe, teptat. Pui prajitura la rece o ora dupa care o tai cuburi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise