Prajitura cu crema si fructe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat de tort sau pandispan
  • 1 plic crema de cremsnit de la Dr. Oetker
  • 750 ml lapte
  • 1 compot ananas
  • 3-4 kiwi
  • 1 plic gelatina pentru torturi

Mod de preparare

Insiropam blatul cu siropul din compot. Preparam crema conform indicatiilor de pe plic ( mie mi s-a parut un pic cam dulce) apoi o asezam cu o lingura peste blat. Punem si fructele taiate bucatele ( voi puteti folosi ce fructe vreti) si turnam deasupra gelatina preparata cu restuld e suc din compot. Bagam prajitura la frigider ( se intareste foarte repede ) si apoi o taiem cu un cutit udat in apa rece. Este racoritoare si usoara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise