Prajitura cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g dovleac crud
  • 150 g miez de nuca pisat
  • scortisoara dupa gust
  • 80 ml ulei
  • 250 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • o lingurita bicarbonat de sodiu stins in otet de mere sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine uleiul ,zaharul si faina.Se adauga nuca si dovleacul ras pe razatoarea mare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie sau otet de mere, coaja rasa de lamaie, scortisoara dupa gust si se framanta foarte bine compozitia obtinuta.

Se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ,se uniformizeaza si se introduce la cuptor la foc potrivit.Pentru a vedea daca prajitura este coapta se incearca cu o scobitoare.Daca scobitoarea este curata,prajitura este coapta.

Se pudreaza cu zahar pudra si se taie rece dupa preferinta.

Este o prajitura rapida si foarte gustoasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise