Prajitura cu dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri cu varf de faina
  • 1 varf cutit bicarbonat stins cu otet
  • coaja portocala
  • zahar vanilat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja si se rade pe razatoarea mica. Se obtine o cana de 250 ml plina. Se amesteca cu restul de ingrediente. Se obtine o pasta de consistenta unei smantani foarte groase. Se lasa 10 minute sa mai creasca.Se incinge uleiul la foc mediu si se pun cu lingura gramajoare de 7-10 cm diametru. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe un servet de hartie care sa absoarba excesul de ulei. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise