Prajitura cu Fanta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat: 5-7 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 plic praf de copt. Pentru crema: 2 plicuri de budinca vanilie
  • 1 litru Fanta
  • 10 linguri zahar.

Mod de preparare

Blatul se insiropeaza cu siropul facut din 12 linguri de zahar si 2 cani de apa. Se orneaza pe deasupra cu frisca si ciocolata ( daca vrei).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise