Prajitura cu foi de cacao

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:1 ou,
  • 50 grame margarina,
  • 250 grame zahar pudra,
  • 1 zahar vaniliat,
  • 1praf de copt,
  • 60 grame nuca macinata,
  • 30 grame cacao,
  • 250 ml lapte,
  • 250 grame de faina,
  • 250 game suc de fructe.
  • Crema:300 ml lapte,
  • 1 lamie,
  • 3 linguri de faina
  • ,1 pachet de margarina,
  • 5 linguri de zahar.

Mod de preparare

Se freaca oul cu margarina,zaharul pudra,vanilia,apoi se adauga cacao,lapte,faina,praful de copt,nuca macinata,

Aluatul se toarna intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Se taie in doua si se insiropeaza cu sucul de fructe.

Amestecamlaptele cu zeama si coaja de lamie,margarina taiata bucatele,zaharul si faina desfacuta in lapte cald

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise