Prepararea blatului:cele 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga rahatul taiat cubulete, nuca taiata marunt si cele 4 linguri de faina. Se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru crema , cele 6 galbenusuri, se amesteca cu 150g de zahar, si se pun pe aragaz mestecand continuu pana se topeste zaharul. Dupa ce s-a racit se pune pachetul de margarina si se amesteca pana devine omogena. Apoi se aseaza o foaie de napolitana , peste care se pune jumate din crema dupa care blatul , apoi cealalta jumate din crema si deasupra alta foaie de napolitana. Se poate face si o glazura deasupra la alegere
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise