Prajitura cu foi de zahar ars

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g de zahar
  • 100g lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar pudra
  • 100g ulei
  • 1 vanilie
  • faina cata cuprinde

Mod de preparare

Se fac trei foi;

Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele.

Galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.

CREMA;

250g unt

250g zahar pudra

Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;

Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise