Prajitura cu frisca si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua,
  • 12 linguri de zahar,
  • 6 linguri ulei,
  • 12 linguri faina
  • Umplutura:
  • 500 g frisca,
  • 500 g capsuni

Mod de preparare

Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma, se coace iar cand este rece se taie in doua.

Peste prima jumatate de blat se aseaza capsunii taiati felii, se toarna frisca, iar fructe, apoi din nou frisca. Se aseaza partea de sus a blatului si se imbraca prajitura cu frisca. Se orneaza cu capsuni intregi si felii. Se lasa la frigider 12 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise