Prajitura cu Frisca si visine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foile
  • Foi doua
  • 6 galbense 150g zahar, 5 linguri ulei, 3 linguri cacaua, o lingurita de bicarbonmat stinsa cu otet 6 linguri lapte faina cat cuprinde
  • Crema
  • O budinca de vanilie sii 500 ml lapte, 250g rama si 200 zahar praf
  • Glazura
  • 3 linguri zahar parf , 3 linguri de apa o lingura cacau si putin ulei

Mod de preparare

6 galbenuse se freacaca cu 150g de zahar se aduga 5 linguri de ului 3 linguri de cacaua o lingurita bicarbonat 6 linguri de lapte ;i f[ina cat cuprinde sa fie un aluat portrivit. Se imparte aluatul in doua si se coc doua foi pe dosul tavi.

Creama

Se foerbe budinca cu laptele cand este rece se amesteca cu margarina frecata cu zaharul praf

Mod de aranjare

se pune o foaie peste crema se pun visine se pune a doua foaie pe desaupra se pune frisca si glazura de ciocolata partial

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise