Prajitura cu fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 8 linguri zahar
  • o cana faina
  • 8 linguri lapte
  • 5 linguri ulei
  • un praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • caise sau prune (circa 1/2 kg).

Mod de preparare

Se amesteca intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si se freaca putin. Se adauga, alternativ, faina si laptele (in faina se pune praful de copt stins cu putin otet sau suc de lamaie). Se adauga uleiul, iar la urma - albusurile batute spuma cu 3 linguri de zahar. (Albusurile se incorporeaza amestecand usor). Compozitia se toarna in tava de la aragaz, unsa si infainata. Peste coca se asaza fructele - unele langa altele, fara samburi - dupa ce au fost spalate si lasate sa se scurga bine. Se baga prajitura in cuptorul incins si se coace la foc potrivit, circa 45 de minute

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise