Prajitura cu fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • O cana de zahar
  • 400 de g de fructe (capsuni,cirese,visine,banane.Orice fruct)
  • 1 praf de copt
  • 100 de ml de lapte
  • 100 de ml de ulei
  • Faina

Mod de preparare

Se taie fructele in cubulete. Se amesteca cele 4 oua impreuna cu o cana de zahar, se pune un varf de sare dupa care se adauga laptele cu uleiul in timp ce batem in continuare amestecul. Incepe sa se adauge cata putina faina (faina este amestecata cu un pliculet de praf de copt) pana cand amestecul devin omogen, mai gros decat o smantana. Cand amestecul este gata se toarna intr-o tava peste care se pun fructele. Se baga la cuptor peste 30-40 de min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise