Prajitura cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100 g de zahar brun
  • - 1 plic de zahar vanilat
  • - 100 g de faina
  • -1 praf de copt
  • - 100 g de unt topit
  • - 4 oua mai mici
  • - 3-4 pere sau mere

Mod de preparare

Amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc. Adauga untul topit, apoi faina amestecata cu praf de copt.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Curata si scoate samburii fructelor, apoi taie-le in bucati mici. Adauga-le la amestecul precedent.

Bate albusurile spuma si amesteca usor cu aluatul

Pune totul in tava rotunda, unsa si presarata cu faina si da la cuptor 30-40 de minute.

Se pot pune si alte fructe:visine sau zmeura, de exemplu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise