prajitura cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1si1/2 pahar cu zahar
  • 2 pahare cu faina
  • 1/2 de plic de praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1/2 pahar cu apa minerala sau sifon
  • fructe dupa preferinta(caise
  • piersici
  • pere
  • mere
  • prune); se va folosi aceeasi masura (acelasi pahar sau cana)pentru toate ingredientele.

Mod de preparare

Se face o compozite din toate ingredientele, necontand ordinea in care sunt puse.Se va obtine un aluat care curge.Se pun fructele taiate felii in tava neunsa si se dau 10 minute la cuptor.Apoi se scoate tava si se toarna aluatul.Cand este gata, se taie felii si se rastoarna pe farfurie, deci fructele vor fi deasupra, frumos aranjate.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise