Prajitura cu gem

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,2 cani zahar,3 linguri ulei,3 linguri gem de prune,bicarbonat sau 2 plicuri de praf de copt,o cana de lapte(suc acidulat sau apa minerala),rom,3 cani de faina.
  • Glazura:200 g de finetti si 200ml lapte.
  • Pt ornat:2 plicuri frisca si 300ml lapte.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se da la cuptor 30-45 de minute la foc moderat(folositi ca masura aceiasi cana).

Dupa ce s-a facut prajitura o scoateti din cuptor si turnati ciocolata peste ea(puneti pe foc mic finetti cu laptele si amestecati pina se omogenizeaza).

Puteti sa o serviti simpla, dupa ce s-a racit sau ornata cu frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise