Prajitura cu glazura de cocao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 gr unt
  • -200 gr nuca macinata
  • -100 gr faina
  • -400 gr zahar
  • -6 oua
  • -1 praf de copt
  • -1 lg zeama de lamaie
  • -2 lg cacao
  • -1 pliculete de vanilie

Mod de preparare

Frecam spuma cu 200 gr unt 200 gr zahar un praf de vanilie pe urma adaugam 200 gr nuci macinate 100 gr faina un praf de copt stins cu zeama de lamaie 6 albusuri batute spuma se amesteca toate la un loc si se puna in tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor.

Pe urma frecam cele 6 galbenuse cu 200 gr zahar pudra le frecam bine cand blatul este aproape gata se pune galbenusurile frecate peste si se pai pune la cuptor pana ce este copt.

Se scoate cand este copt se lasa la racit,si se adauga o glazura rece de cacao deasupra.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise